Automate your Marketing
with Womplify




 
~~ Beautiful in Cneo's Eyes ~~

By: cneo osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 8-Feb-2009 06:47 Email | Share | | Bookmark
I moved to .........

Dear all,

Please be informed that i moved to http://senyeorita.blog.com

See u there .

Thanks for everything guys


regards,

cneo osman





Sunday, 28-Dec-2008 07:56 Email | Share | | Bookmark
Ayda and Suri

 
suri and I
[quote] Model : Ayda and Suria ( but i called her Suri) * wink *
Venue : Kg Bkt Rok, Bera

Hie dah lama saya tak dapat update fotopages nie..and this is one of my latest shoot.. baru sahaja semalam..

Sepanjang tidak meng fotopageskan diri, this is my new website:-
http://photoblog.net/cneo..

[quote]


// walaupun tak sehebat mana berbekalkan kamera capuk.. tapi saya suka dengan shoot ini


Saturday, 18-Oct-2008 00:45 Email | Share | | Bookmark
Edisi Kiddo : Kak Maslina's baby boy

 
Quote:
D.O.B : 15/10/2008
Venue : HUKM, Cheras
Weight : 2.77 Kg

Gmbr nie diambil pd 16/10/2008..so dah 2 hari budak kecik nieh




Sunday, 12-Oct-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
Edisi Kiddo : Ando Orres Photo Session

k first amik bola dulu
then golek2x bola tueh dulu
....
View all 10 photos...
Quote:
Model : Nicholas
Nama Glamor : Ando Orres
Idola : Fernando Torres ( sebab nampak sapa2x mat salleh, mesti panggil ando orres..
sebab tueh nama glamor macam tueh hehe
Location : Damansara Perdana




ini untuk iklan NIKE ... kononn je lah sebab pakai kasut NIKE


Friday, 29-Aug-2008 10:05 Email | Share | | Bookmark
Kerja Sambil Makan Angin: Kuching,Sarawak

shot wajib
pakcik yang sporting
ikan terubuk masin nyummmyy...
View all 10 photos...
Quote:
Venue : Kuching, Sarawak
Date : 25 hb till 29 hb aug 2008
Sebabnye : taklimat kad debit
hie.baru jer pulang dari oustation di sabah dan sarawak.. sabah just spent for 2 days only..so tak sempat nk capture pe2x.. nie kali kedua visit saya ke borneo..itupun sebelum pi , ada sad news yang terjadi kat family kami..well, dalam banyak2x gmbr saya suka ngan gmbr pakcik jual ikan terubuk nieh .. ok semua enjoy...



// suka tengok pakcik sebab comel plak dia posing macam tueh ..guys boleh beli terubuk masin kat gerai pakcik nieh..last year pun beli kat kedai nieh..dapat lah discount skit sebab kita cakap kita dari sebuah agensi heheh

p/s : waktu sekarang nieh i dont feel like to publish more of my photos... ..so enjoice !!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net