~~ Beautiful in Cneo's Eyes ~~

By: cneo osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 9-Aug-2008 08:18 Email | Share | | Bookmark
Abang & Adik

 
 
 
View all 5 photos...
Quote:
Model : Elwan Ryan Ambor ( Abang ) & Elwan Isaac Amkral ( Adik)
Venue : Damansara Perdana

Masa nieh sesi bertangkap gmbr sebab nak mengelak si abang tgk cite Transformers ( yg ada Shia lea Beouf tueh) berulang kali..apa lagi sronok juga mereka nieh posing...Mereka nieh anak abg sepupu saya, Elwan Fonso . Si abg umur 3 tahun dan adik umur 2 tthn..Ok Happy viewing





Monday, 14-Jul-2008 10:01 Email | Share | | Bookmark
Jangan Bersedih Lagi

in front of our budget hotel
 
pakcik beca kat pasar payang
View all 4 photos...
Quote:
Venue : Terengganu ( bandar KT, Pasar Payang and airport)

Masa nieh kita ada meeting kat J*J Negeri terengganu..believe it or not nieh first time kita duk kat hotel budget...memang takkan ku lupa betapa terkejutnya masa tueh..gara2x hotel semua dah fully booked.. ..takpelah janji ada star movies hehehe..kat sana sempat gi pasar payang, losong and area bandar KT..gi sana 2 hari jer.. so kalo ada kesempatan lain kali nk gi..tempat org buat kapal and masjid terapung..



nieh lampu kat airport ganu..masa nieh ada renovation..rase macam dalam museum jer



pakcik beca nieh tunngu pelangan depan pasar payang..pakcik nieh segan skit nak gamboo..ehhe malu2x kucing yerrr...


p/s : ari nieh my ex-officemate masa kat phileo damansara yang keje kat MINDEf, ida adyani.selamat melahirkan baby boy pada pukul 11 lebih.. hip hip hoorayy ..cant wait to see ur son, ida


Saturday, 14-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Edisi SEMESTA99 : Majlis Kawin Nurul Haslia

sampai jer tmpt kenduri..kita click2x
:)
gmbr lagi..in tak ready mode
View all 15 photos...
Quote:
Venue : Jalan Duta, Kuala Lumpur
Pasangan pengantin : Haslia & Eizat

Hie semua, sory for the very very late updates..memandangkan before14 Jun 2008 tueh banyak agenda untuk rakyat yg perlu diutamakan ..even before kita gi kenduri haslia nieh pun siap masuk opis dulu, for testing.. orang pun pelik..pe mimpi kita pakai baju kurung ari minggu ..by the way, wedding haslia nieh macam meriah jer rasa..suka tgk pelamin..ala2x garden..so peacefull..gmbr skit jer.. tak smpt nk shot banyak2x.. oklar selamat pengantin baru buat Haslia dan suami ..dan kita pun excited juga dapat jumpa hannah.. tinggal si imran mikhael jer belum lagi...



Nurul Haslia and her husband


Sarah - Fazi & Du'a .........................Hannah - Liza Rusman's daughter


Monday, 9-Jun-2008 10:04 Email | Share | | Bookmark
Edisi SEMESTA99 : Majlis Kenduri Kawin Zul Zaariman & Salwana

orang ramai mula berpusu-pusu
termasuk kami nieh..memang geng masuk kenduri :)
ibu jiman tengah menanti kedua-dua pengantin
View all 15 photos...
Quote:
Tarikh : 8 Jun 2008
Tempat : Komplesk Desa Tasik, Bandar tasik Selatan




Zul Zaariman and Salwana




Rombongan cik kiah dari SEMESTA99

HAPPY VIEWING...sory gambar tak banyak sebab segan nk shoot heheh tapi ada gak yg booking suruh datang for the next kenduri utk shoot gmbr masa kawin nanti supaya dpt upload kt FP nieh..


Monday, 26-May-2008 09:29 Email | Share | | Bookmark
Edisi SEMESTA99 : Baby Sharminie -> Dania Ziyad

jom jenguk sape kat buaian tueh
closer
and closer..syyhhh dania tidolah
View all 19 photos...
Quote:
Sharminie telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan yang
comel pada 16 Mei 2008 pada pukul 10.10 am di Kelana Jaya Medical Centre
dengan berat 2.65 Kg, Bayi beliau diberi nama Dania Ziyad..Saya sempat melawat masa
nak balik Gombak..comell sangat anak ko, Mien,..sebenarnye aku geram sangat nk dukung
dia.. tapi at least dapat dukung gune bantal kecik tueh pun jadiklarh heheh..anyway COngratz yeahh




[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net