~~ Beautiful in Cneo's Eyes ~~

By: cneo osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Friday, 8-Sep-2006 05:17 Email | Share | | Bookmark
jelingan abang jack !!

kaki jack yg gebu
kacau btullar aunty cneo nieeee
jeling karang
View all 6 photos...
Quote:
Model : Abg Jack
Location : My sweet home @ Gombak
Photographers : Cneo and Adik(cneo's youngest sis)

p/s : yeah...it's true we used to call this white pure cat , Abg Jack..sebab dah ada Oliver...





--> Tahniah kat orang tueh, dah tukar status ehhehe <--


Sunday, 27-Aug-2006 10:56 Email | Share | | Bookmark
EDISI USM : My lovely daughter.....jeng jeng jeng

 
opps nie bukan mama diyana, tapi aunty janna
 
View all 5 photos...
--> Edisi Khas UTk Student Computer Sc USM <--

ooopss...actually she is Diyana's daughter ..Masa nie dia baru jer umur 3 minggu..Lahir di Hosp Putrajaya pada 6 August 2006..Namanye Nik Awatif Aleeya..yang bermaksud Kasih Sayang yang Tinggi, mama Diyana panggil dia Aleeya..

Tahniah to my lovely roomate,Diyana and her hubby , Nik Anuar...

p/s : sorry gmbr gelap, takut nk gune flash bla tgkp gmbr aleeya...nnt terganggu..takpolar nnt aunty cneo snap banyak2 kalo aleeya dah besar skit yerr...



mama diyana and aleeya




Saturday, 26-Aug-2006 03:37 Email | Share | | Bookmark
EDISI SEMESTA99 - Majlis Perkahwinan Nuris & Syafiq at Sentul

 
undangan
pelamin
View all 20 photos...
-->Edisi Khas Utk SEMESTA99 (1994-1999) <---
Quote:
Venue : Dewan Komuniti An - Nur , Bandar Baru Sentul
Theme : Raja Sehari



akak cneo diundang ........................................ ehhh, boy pun nak ikut jugak sebab



ada pelamin yg cantikkk ........................................ dan kek yg ccceeedaaaapp



ada akak nuris yg cantikkk menawan dan abg syafiq yg segakk bergaya



dapat juga jumpa akak2 semesta99 yang cun2 dan comel2 belaka



Semoga akak Nuris & abg Syafiq, Bahagia Selalu

p/s : sorry cneo mengarut pulak ehhehe..

Cneo's most favourite song


And even if the sun refused to shine
Even if romance ran out of rhyme
You would still have my heart until the end of time
You're all I need, my love, my Valentine

- Valentine : Jim Brickman Feat Martina McBride-



Friday, 25-Aug-2006 05:19 Email | Share | | Bookmark
My Deepest Condolence

 
 


hi semua, apa khabar...? hari ini sudah genap seminggu ibu rakan baik sya , F***i pergi utk selamanya dari dunia ini.Beliau menghembuskan nafas terakhir pada hari jumaat, 18 August 2006..Saya mendapat khabar ini pada hari Isnin(21 August) melalui group email..Saya amat terkejut kerana rakan sya itu menyembunyikan perkara tersebut wpun pada hari jumaat itu saya ber sms dengannye dan sempat menyampaikan harapan saya supaya ibunye bertambah sihat..Ibunye menghadapi kanser payu dara..saya fikir, smsa rakan sya menyatakan dia ingin pulang ke ipoh melihat ibunye di hospital...sya ingatkan ibunye menjalani follow up seperti biasa yang beliau lakukan di HKL..Semoga roh makcik dirahmati oleh Tuhan..dan kepada rakan saya dan family, semoga tabah hadapi dugaan.


Kasih Ibu Sepanjang Hayat




to all fp viewers , saya tahu mesti ada yang ternanti2 update dari sya about My Graduation Day(20 August 2006)(oopss macam perasan pulak)..Saya akan upload next week .Semasa saya gembira , ada yang berduka dengan pemergian orang tersayang..




Saturday, 12-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Edisi UTMKL : Majlis Perkahwinan Zuraihan & Mustafa

jemputan dan bekas telur
kanak2 yg gumbira
newly wed - ann n mus
View all 7 photos...
--->Edisi Khas Utk Ex- Sains Komputer(2000-2003) , UTMkl<---
Quote:
Venue : Dewan Perdana Felda, Jalan Semarak
Theme : Wedding Day


Fyi , Zuraihan atau lebih dikenali sbg Ann is my classmate semasa belajar diploma di UTMKL..Dia kenal hubbynye kat BSN..Skang Ann bekerja di Kementerian Kebudayaan & Warisan @ Maju Junction..Maaf gambar tak banyak sebab masing2 ada agenda tersendiri, smtara sya perlu berjumpa ngan rakan lama saya di Sogo..Semasa photos nie diambil pun ann n mus bergegas menukar persalinan baru utk acara memotong kek.. p/s : bila ann wat wed kat cni, teringat sms our class farewell party yg dibuat di sini, 3 thn yg lalu


ku diundang


meraikan..ooppss bukan si kecikk ini.............well zuraihan n mustafa sebenarnye


geng2 UTMkl fad, cneo n fiza



cneo wif org2 yg dah kawin , asrul n fiza baru shj melangsungkan perkahwinan pd 4 jun lalu hehee

To Ann & Mus, Semoga Bahagia Selalu



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net