~~ Beautiful in Cneo's Eyes ~~

By: cneo osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Jun-2006 00:38 Email | Share | | Bookmark
rinduku bertaut kembali




Quote:
ari nie hati saya sangat gembira..sudah lama merindui dia..ermm..malam tadi dia bermalam di rumah saya..inilah dia Ryan Ambor...buah hati pengarang jantung saya .masa zaman menganggur dulu , semasa usianye 6 bulan, saya sempat menjadi baby sitter for 2 months..memang aktif sangat, kurang tido plak tue, tapi penakut bila orang tiada around him..suka sangat main acah2 dia..skang umurnye 11 bulan..lagi lasak, suka panjat...bila balik dari keje smlm, masa itu penat sgt plus ngantuk ,namun bila nmpk saja dia trus energy saya bertambah..main usik2 , cakap2 ngan dia(wpun dia tak fhm satu butir pun)..baru saya dapat rasa macam mana aura seorg baby tueh boleh mengubah hari kita ..bayangkan masa sepupu offer jadik baby sitter dia,rasa cuakk jugak sebab tak pernah jaga baby, wpun byk baby dihantar ke umah saya(sya juzz usik2 shj, nk kasik makan, mandi, pkaikan lampin...amat jarang skali)..shari nie datang office rasa mcm my brand new day..ok ryan lepas rindu inak(makcik)...suka dia senyuman..senyuman dia nie mahal..coz jarang sgt senyum ngan org...





Sunday, 11-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Edisi SEMESTA99 : Majlis Perkahwinan Suhaida(Zuhal)

tutup mata plak aku nie
kami berempat
suhaida n suami
View all 8 photos...
--->Edisi Khas Utk Semesta99(1994-1999)<---

Quote:
Location : Kajang, Selangor
Theme : Wedding Day @ Suhaida's hubby house


Hie bertemu lagi, bulan ini asyik masuk kenduri kawin rakan2 . Saya, yani , hasbi and dua org adik2 yani bertandang ke uma hubby suhaida.Majlis pada sebelah perempuan diadakan pada minggu lepas 4 jun di Dengkil..Kebanyakan SEMESTA99 bertandang 4 Jun..We enjoy the foods, memang sedap, masakan dari kawah tueh(takde catering)...memang saya ternanti2 menu sebegitu..erm..Lastly a million thanks to hasbi, our driver of the day..from Kuala Selangor to Gombak hehe .. All photos credit to yani --> http://yabeet.fotopages.com <-- Thanks U so much...

p/s : encik minolta sya dipinjam oleh my 3rd sis selama seminggu..huhu rindunye



suhaida n hubby, semoga berbahagia selalu


cneo n suhaida, cneo amik aura skit


Sunday, 4-Jun-2006 08:27 Email | Share | | Bookmark
Edisi UTMKL : Majlis Perkahwinan Fiza & Asrul @ Bangi

fiza cantik menawan
asrul segak bergaya
sempena hari bersejarah mereka
View all 7 photos...
--->Edisi Khas Utk Ex- Sains Komputer(2000-2003) , UTMkl<---
Quote:
Venue : Bandar Baru Bangi (Umah Asrul)
Theme : Wedding Day

Hi, today is a memorable day utk Fiza n Asrul.Mereka berdua merupakan ex-Sc, UTMkl...Semalam majlis diadakan di Segamat, umah Fiza..Saya wif Zuraihan dan geng2 exBSN nye bertolak dari LRT Damai(amik saya lah tue)..Bila teringat kisah mereka bertemu, cam kisah dlm novel sahaja..tapi tak perlulah saya ceritakan di sini yerr .


Fiza cantik menawan Asrul segak bergaya


Semoga Berbahagia Selalu

Quote:
maaf semua kualiti gambar tak berapa bagus...tak berapa pndai budget pencahayaan


Sunday, 28-May-2006 05:08 Email | Share | | Bookmark
undangan majlis perkahwinan : Asrul N Fiza

 
@ Segamat
venue
View all 4 photos...
-------> Khas utk DDC 90, UTM Jalan Semarak <------
p/s : sya dah try nak send ke yahoogroups tapi tak berjaya, so sya iklan di sni


undangan majlis perkahwinan utk bakal raja sehari


map to Segamat- 3 JUN
Rumah FIza:
No.109, Jalan Merbuk, Felda Chemplak Barat, 85300, Segamat Johor



alamat kedua2 tempat


map to Bandar Baru Bangi - 4 JUN
Rumah Asrul :
No.1 Jalan 3/4E, Bandar Baru Bangi, S'gor


Untuk FIZA n ASRUL :
Semoga Berbahagia Selalu


Sunday, 21-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
reunion @ KLCC dgn housemates ku

KLCC menyaksikan pertemuan kami
siew chin ,cneo, siew ping, selvi,
 
View all 12 photos...
hie there,

ini merupakan reunion antara some of my housemates sms menuntut di UTM Jalan Semarak
dan menetap di Paladuim Apartment, Jalan Gurney 2 ..Mereka yang join this reunion
ialah Cneo , Siew Ping, Siew Chin and Selvi..Selepas abis study di UTM,
masing2 membawa haluan di mana :
a) Cneo @ USM, Penang
b) Sping @ UPM, Serdang
c) Schin @ UTM, Skudai
d) Selvi @ Systematic College, KL

dan keadaan berubah bila kami berjumpa semula di KLCC di mana :
a) Cneo as a P**gra***r @ Sekyen16, PJ
b) Sping already finish her study @ UPM, Serdang dan sekarang berada di hometown, SABAH
c) Schin as a Bank Officer @ UOB, PJ
d) Selvi @ Systematic College, KL sedang berperang untuk final xm...GOOD LUCK

mereka yang tidak dapat datang atas sebab jauh ialah
Chris, Zue and Adrienne @ Sarawak


Pic 1 : Selvi, Cneo And Siew Chin Pic 2 : Siew Ping And Cneo (dah lama x wat peace sign)


wif the whale, smpai kitorg pun sengetkan badan

TILL WE MEET AGAIN


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net