~~ Beautiful in Cneo's Eyes ~~

By: cneo osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 23-May-2008 05:16 Email | Share | | Bookmark
Edisi Keje Sambil Makan Angin : Langkawi, Kedah

Pekan Kuah : Haji Ismail Group tmpt paling hot utk habiskan duit
Pekan Kuah : Makcik jual mangga
Hot Guy in town
View all 12 photos...
Quote:
Mesyuarat Peningkatan Perkhidmatan ICT Bil 1/2008 anjuran Unit Teknikal
Tempat Bersidang : Meritus Pelangi Beach Resort & Spa, Pantai Chenang
Tarikh : 8-10 May 2008




akan bersambung kemudian..load of work to do

regards,
cneo osman


Thursday, 15-May-2008 11:05 Email | Share | | Bookmark
Lonely and Tired

 
 
 
Quote:
Date : 10 May 2008
Venue : Pantai Chenang, Langkawi

Sebenarnye ada benda nk publish..tapi skang nieh sibuk sangat..so saje jer post gmbr nieh.. masa nieh keje sambil makan angin..stay kat resort di Pantai Chenang..kalo ado kesempatan kita load lar gmbr kita tueh



aku keseorangan di sini

hidup mesti bermasyarakat macam ini


ketenangan yang mengasyikkan


Sunday, 9-Mar-2008 10:48 Email | Share | | Bookmark
Edisi SEMESTA99 : Majlis Kawin Ainie Rusli

orang berpusu-pusu mengambil makanan
hantaran pun tersedia indah
wahh sungguh mahal hantarannye
View all 41 photos...
Quote:
Venue ; RUmah Ainie Rusli di Jengka Pahang
ROmbongan CIk kiah ;-
a) Dari S'gor :- Syifaak, A'a, Cneo
b) Dari Kuantan + Johor ;- Hasbi, Noma, Wani
c) Dari Temerloh :- Fazi, Du'a, Sarah

p/s; Ainie terima kasih atas jemputan tueh..hehe last minute jugak decision nk pi umah ko sbb masa tueh preparation nk ke Melaka ( 1 minggu )..aku suka sangat environment umah ko ehhe..rasa best jerrr Semoga Kekal dan Bahagia Hingga Akhir Hayat ..



// hati ini telah diambil orang

// gembira rasenye

memandangkan ramai tnye soalan cepu mas ( bila nk naik pelamin ) , so saya rumuskan di sini shj
Jika sampai jodohnyeeee...kawin lah saya ( hopefully x lama sgt) ..just doakan yg terbaik utk saya


Quote:
auni : soalan first tueh jawapannye kat atas heheh ... tapi rasanye mimi kawin dulu kott..then baru saya follow..yep anak du'a..jangan cubit smpai berbekas pulak
lydzar : seharusnye kat empunya lagi banyak...kalo kita tgkp byk2x pula..mcm kita plak jadik dia nye official photographer ehhhe..
mien : kalo nk tgkp gmbr sarah byk2x kena wat satu sesi lain
zaini : opppss ko bila lagi
sis iva : haiii sis iva..really miss u and tak sabar nk tggu si comel kuar dari perut akak..mesti muka cam mat salleh ..
ainie : aku pun ucap terima kasih..banyak juga buah tgn korang beri


p/s ; ayat-ayat tueh selingan jer ekk jangan mare yee smoga smua puas tengok


Monday, 18-Feb-2008 11:39 Email | Share | | Bookmark
hanya tinggal kenangan

side depan dapur
 
side depan dapur
View all 10 photos...
Quote:
Model : Yana, Aaron & Micyl Harris
Venue : Ruang dapur rumah ibu saya di Melaka
Date : 6 Februari 2008 ( CNY eve
Hie smua ini adalah ruang dapur rumah mak saya di kg di mana rumah ini adalah tinggalan dari mendiang nenek saya yg meninggal dunia semasa saya berada di darjah dua..semasa gmbr ini diupload..ruang dapur ini telah dirobohkan dan sekarang under construction..memandangkan anai2x suka sangat tinggal kat umah nie lagipun ruang dapur ini dah lebih 50 thn usianye..fyi ruang tamu dan bilik telah direnovate 3/4 yrs ago.. ikut pelan baru, terdapat 2 bilik tido, satu ruang santai, 2 bilik air serta dapur..jika ada rezeki ruang tamu dan bilik ( 4 bilik ) yang sedia ada juga akan direnovate kemudian untuk menampung family kami yg ramai terutama skali semasa hari raya cina ehheh ..kalo nk wat sekaligus alamat bankrupt








Wednesday, 13-Feb-2008 12:11 Email | Share | | Bookmark
Setelah seminggu bercuti...

 
Quote:
Model : Aaron & Awin
Venue : My mother's village, Mallacca



kembali bekerja ehhehe.. Hepi Chinese New Year Everyone


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net