~~ Beautiful in Cneo's Eyes ~~

By: cneo osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Jan-2008 11:22 Email | Share | | Bookmark
Wajah anak-anak suku kaum Semelai

 
 
Quote:
Venue : My father's village , Bera Pahang
Date : 29 Disember 2007

Hie kalo nk tahu, semelai adalah ant suku kaum Org Asli daripada golongan Melayu Proto.. ayah saya kaum Semelai..masa nie ada majlis tepung tawar sbb ada yg dh bersunat..hehe..gmbr budak pompuan in sepia mode tueh my anak sepupu..panggil dia fiffy..tapi nk panjangnye..hanya ingat dayana jer...heheh




Monday, 31-Dec-2007 11:57 Email | Share | | Bookmark
The secret of success

 
Quote:
Venue : Somewhere in Tumpat, Kelantan
Date : November 2005

p/s: simpati dengan family Benazir Bhutto..beliau tak sepatutnya mati seperti itu..hurmmm..apa nk jadi dgn dunia nie...




salam tahun baru dari saya


Tuesday, 4-Dec-2007 11:24 Email | Share | | Bookmark
walau ombak melanda

 

Quote:
Venue : Pantai Puteri, Melaka
Date : 25 November 2007
Actually view kat sini pun menarik juga..dan air ombaknye..boleh buat org melambung..first time tueh asyik kena lambung jer..bawak smpai ke pantai..mmg kuat sangat ombaknye..tapi lama-kelamaan dpt biasakan diri..kat sini pun ada jugak org ber'sailing' gune yatch kecik...


Sunday, 25-Nov-2007 07:06 Email | Share | | Bookmark
Edisi SEMESTA99 : Holiday Trip To Malacca

umbai : makan sehh
umbaii: tunggu makanan
umbai
View all 6 photos...
Quote:
Tuan Rumah : Haniati
Rombongan Cik Kiah : Syifaak, Haslia, Erin, Yani & Cneo

Thanks a lot to haniati ...haniati nieh rajin sangat masak utk kitorg,, kalo seminggu kita duk sna..maybe org dh tak kenal kiter heheheh...tmpt2x menarik dilawati: umbai, pantai puteri ( opps gmbr takde utk simpanan peribadi n delegasi cik kiah jer heheh ), dataran pahlawan dan yg best skali kedai runcit ah chonggg ..yg pastinye takkan kulupa situasi berhimpit2x dlm kete vios haniati..heheheheh


Saturday, 24-Nov-2007 06:51 Email | Share | | Bookmark
Edisi SEMESTA99 & SPNB(RapidKL) : Majlis Perkahwinan Sharminie

besday cake
2 emilia
delegasi dari kajang
View all 10 photos...
Quote:
Theme : Majlis Kawin Sharminie & Zaid
Venue : Paroi Jaya, Seremban (depan stadium paroi tuehh)



photo courtesy from syifaak

pak pak pung,,,nieh kenduri kawin sebelah suami mien..dah kawin dah dia..anyway i wissh u all the best n jaga baik2x yer org baru..satu lagi sory tak banyak gmbr becoz bateri kong ( erm mcm kena beli new gadget jer )..a million thanks to all my colleaugues especially to syifaak yg bersusah payah jemput me kat universiti lrt and tumpangkan me sampai lar balik ke kl dari melaka dan jugak erin..thanks u so muchhh..and to mama liza..cucur udang tueh mmg sedap..and tahniah for ur new born baby


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net