~~ Beautiful in Cneo's Eyes ~~

By: cneo osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 9-Jul-2007 10:45 Email | Share | | Bookmark
Teruskan berjuang

 
side belakang munga
Quote:
Theme : orange flower and spirit
Venue : cneo's garden yang tak menjadi hehe di Gombak
p/s : sejak menetap di Damansara Perdana, kebun cneo dah takde seri..hanya bunga oren nie sahaja yang setia tumbuh di situ... shot yang kedua tueh ambil dari angle belakang..menarik tak ??




Hari ini secara rasminya , partner saya (my senior) bertugas di jabatan lain , KEKKWA. Kak Anis, terima kasih di atas segala tunjuk ajar dari akak..Oleh itu, saya perlu memikul tanggungjawab yang diberi...To my bos (Encik Hassan), saya akan cuba sedaya upaya walaupun saya masih baru lagi, cara saya memang berbeza daripada kak Anis, tapi saya akan cuba buat yang terbaik...To my team mates, terima kasih di atas sokongan selama ini..Dan minta maaf kepada semua fp viewers sebab lately memang tak dapat nak entertain..Maybe dalam bulan nie out station lagi --> ke Port Dickson


Sunday, 1-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Edisi SRK Gombak 1 & SEMESTA99 : Majlis Kawin Jaja

semesta99 girls
jaja & halim
opppss mr photographer behind the scene
View all 8 photos...
Quote:
Theme : Majlis Perkahwinan Nur Hamiza (Jaja) & Suami nya (Halim)
Venue : Pusat Komuniti Tmn Ibu Kota, Gombak



// suasana di dewan dan mr photographers behind the scene


// jaja n halim ...opppss mr photographer............TAHNIAH JAJA !!!!!!

p/s : maaf shot tak byk...


Currently listening to Good Charlotte - Good Morning Revival (new album)
dalam minggu nie satu hari di opis asyik dengar lagu nie..before this Josh Groban (berminggu2x)
PPTM : Cik, sapa yang nyanyi lagu nie (masa tueh dia tgh replace new printer kt my place, sya on cd)
cneo : Good Charlotte - Good Morning Revival ..diorg punye latest album
PPTM : Biasanye pompuan tak dengar lagu2 cengini especially dari group nie
cneo : adik sya punye cd.. tapi saya mmg suka dengar..
p/s :/ mesti PPTM (Penolong Pegawai Teknologi Maklumat) merangkap programmer nie tak sangka org macam sya dengar lagu2x gini hihi


Tuesday, 26-Jun-2007 11:30 Email | Share | | Bookmark
Edisi SRK GOMBAk 1 / SEMESTA 99 - Jemputan Majlis Kawin Jaja

 
 
Selamat sejahtera,

Dengan segala hormatnya, Norhamiza akan melangsungkan perkahwinan seperti berikut :
Saya dipertanggungjawab oleh Jaja untuk menjemput rakan2 sekalian untuk sama2 menghadiri majlis yang penuh makna ini (ecehhh cam formal pula) :

Tarikh : 1 Julai 2007 (Ahad)
Tempat : Pusat Komuniti Taman Ibu Kota, Gombak
Aturcara Majlis : Jamuan Makan : 12 tgh - 4ptg






// by the way CONGRATULATIONS TO JAJA
// cik cneo maybe 50/50 sebab on 30 june , i will be in jengka..


Saturday, 9-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Edisi Out Station : Penang :)

anak2x kak anis yg peramah gilerr
menunguu kedatangan
menteri pengangkutan
View all 12 photos...
Quote:
Purpose : Majlis Pelancaran Penggunaan Kad Kredit Di Kaunter JPJ
Venue : JPJ Seberang Jaya
Launched by : YB Dato' Seri Chan Kong Choy
Info :
--> Buat masa ini, penggunaan kad kredit di kaunter JPJ hanya untuk pembaharuan LKM (Lesen kenderaan Motor) atau bahasa public "road tax"..kad-kad tempatan sahaja boleh digunakan iaitu Visa dan Mastercard..namun mengikut kenyataan YB Menteri pengangkutan ia akan diperluaskan kepada perkhidmatan JPJ yang lain sesuai dengan keadaan dan kehendak semasa..



// Y.B Dato' Seri Chan Kong Choy - Menteri Pengangkutan


// jambatan yang sinonim ngan negeri pulau pinang


p/s : Di sini saya nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada my good friend, Baiti kerana sudi menumpangkan kita kat umah dia, bawak kita jalan2x kat queensbay, tesco baru, dan umah juwita..wpun masa kita pi sna tak berapa sihat (mc isnin (11jun07)) , namun saya tetap hargai pertolongan Baiti..dan terima kasih atas hadiah tersebut..(hadiah besday paling awal)


Thursday, 7-Jun-2007 23:50 Email | Share | | Bookmark
Edisi Indarksea/PTMJPA/AKNMTECH : Ida dah kahwin !!!

pelamin yg cute
hadiah2x
 
View all 9 photos...
Quote:
Theme : Majlis Perkahwinan Ida Adyani dan Hasrimy
Date : 27 Mei 2007
Venue : Kuarters Perguruan Sg. Pusu, Gombak



// pengantin yang sporting...semoga bahagia hingga akhir hayat..

// gmbr2 dishot menggunakan camera hp (my sis) dan camera anis..cneo tertinggal camera di opis ..sory ida datang lewat sbb ada emergency before pi..huhu...

p/s : ada 2 gmbr lagi blum diupload



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net