~~ Beautiful in Cneo's Eyes ~~

By: cneo osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 5-Jun-2007 10:26 Email | Share | | Bookmark
Gelap gulita

 
 
 
View all 4 photos...
Quote:
Model : Isaac Amkral ( 8 month +++)
Venue : Kg Lubuk Bandung, Melaka
Theme : BW dan sepia
p/s : minggu lepas sya beli cd Josh Groban - Awake ( his latest album ) kt Tower Records, One Utama..disyorkan untuk sape2 yang inginkan motivasi dan inspirasi dalam hidup ..dan lagi satu sory lately jarang sangat2x update fp disebabkan keje2x di opis...on june 9th i will be in Penang




Friday, 18-May-2007 06:30 Email | Share | | Bookmark
Edisi Out Station : Kuching, Sarawak

 
 
 
View all 20 photos...
Quote:
Date : 9 April - 11 April 2007
Location : Rumah Sharon Stone , Water Front, Taman Sahabat, Rumah Kak J (tak dipublish atas sbb2 tertentu)
Hotel : Harbour View
Purpose : Bengkel Penggunaan Kad Kredit di Kaunter JPJ Zon Sarawak




// anak2 sedara Sharon yg lincah2 belaka..






Friday, 11-May-2007 05:03 Email | Share | | Bookmark
Edisi Outstation - Langkawi, Kedah

from my hotel view
pekan kuah
 
View all 22 photos...
Quote:
Date : 6 April - 8 April 2007
Hotel : City Bayview
Location : Pekan Kuah, Idaman Suri, Pantai Chenang, Langkawi Airport
Purpose : Seminar Penolong-Penolong Pengarah JPJ Malaysia



// view dari bilik hotel..cantik kan p/s: suka bilik yg boleh view pantai/laut..hehe



// kak nita and abg mahathir in da house - langkawi airport - shot by Rummie.. TQ

// Sbnrnye pada 2hb malam, kami beramai2 dua van pi Pantai Chenang, ada pra pembukaan Pesta Air.Semasa tueh ada bbrp artis sorry tak ingat nama, wat konsert, sayangnye camera Cneo tak berapa cantik bila shoot waktu mlm..
// Untuk makluman kebetulan hotel yg kami duduk tueh, DYMM Sultan Kedah dan beberapa artis antaranye Kak Nita dan MAwi stay di situ juga..Sebnarnye teringin sangat nk amik gmbr Kak Nita sms di hotel, tapi shoot kita tak cantik...Namun akhirnya masa di airport on d way back to KL, sempat jugak jumpa kak Nita..gabra jugak masa tueh bila mintak utk tgkp gmbr...(ada 4 keping heheh)
// Sorry yahh peminat Mawi..tak jumpa pun..lagipun kita bukannye fan of Mawi and also AF...


Thursday, 10-May-2007 04:20 Email | Share | | Bookmark
Edisi Outstation : Kota Kinabalu, Sabah

on d way to Sabah
makcik jahit baju
 
View all 15 photos...
Quote:
Date : 2 Apr -4 Apr 2007
Hotel : Promenade Hotel
Venue : Pasar Filipino
Why here : Sistem SIKAP for NRO - Penggunaan Kad Kredit di Kaunter JPJ Zon Sabah



// mencari sesuap nasi


// untuk makluman, ada budak yg tiba2 mintak me RM2.00,dari segi luaran macam org biasa (bukan pengemis atau disabled) namun terpaksalah beri takut dia apa2 kan kita ke, sbb masa tueh kita jalan sorang2 masa di tepi pelabuhan tueh utk capture scenery di situ sementara menunggu staff unit Akaun Hasil yg syok bershopping ..senario nie mmg berlaku, bila sya tanye pada pegawai JPJ di sini.kebanyakan budak yg melakukan aktiviti ini bukan orang tempatan kdang2 mereka juga peras ugut..so kesimpulan , jangan pergi sorang2 area nie..ehhehe..


Saturday, 31-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Edisi Semesta99 : Majlis Perkahwinan Liza Rusman di Kajang

pak pak pung
pengantin dah sampai
jom masuk umah
View all 29 photos...
Quote:
Pengantin : Liza Rusman(Semesta99) dan Kamaruddin
Lokasi : Kajang (resepsi di rumah liza's hubby)
Date : 31st of March 2007(oops dah sebulan)
Photo by : Cneo






// some of my favourite shoots
// Big thanks to Liza kerana jemputan tersebut dan juga kepada Sharminie kerana menumpangkan saya
// To Liza and hubby semoga bahagia sampai akhir hayat
// Lepas masuk kenduri, gi Jusco Balakong pi karaoke dgn baju kurung skali ahakss
// Lastly, sorry for the very late update
Quote:

jeff : bro jeff, thanks doakan utk kawan sya
siti : kak ct thankss..tapi tak sehebat shoot akak..doakan sya ek..
sharminie: hehe mekacih....boleh je dgn syarat kena sediakan tmpt tinggal dan tiket pegi balik kapal terbang..aku nk MAS Airline tauu...(ahakss acah jer....demand lebih2 plak).. ..p/s : tak confident lagi arr nk shoot gmbr org kawin..im still learning
liza rusman : wahh sangat berbesar hati terima visit dari empunya...anyway jaga baby elok2 ehh..im very happy for you


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net