~~ Beautiful in Cneo's Eyes ~~

By: cneo osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Mar-2007 09:52 Email | Share | | Bookmark
6 weird things about me

 
 
 
View all 4 photos...
Quote:
Model : Ayda and Yana
Location : My mum's village - Kg Orang Asli Lubuk Bandung, Melaka MALIII

p/s : sorry next week saya akan outstation from 2hb April - 11 hb April 2007 (sabah->langkawi->sarawak)..harap bersabar ye kepada sesapa yang ingin tgk gmbr induksi tueh


hie saya kembali, seperti yang dijanjikan..jeng jeng jeng...
Quote:


Pertama - Kalo bab shopping, bila suka kat satu benda, carik dalam 10 shopping complexs kalo tidak berkenan..memang tak beli langsung...
Kedua - Still layan Lord of The Rings ( all 3 series) sehingga kini...sampai adik dah mengeluh
Ketiga - Tulisan cakar ayam..tulisan orang pemalas..kadang2 sendiri pun tak faham baca..masa form 4 pernah kena panggil dengan cikgu English, Teacher Normala..tiap-tiap pagi before sesi sekolah bermula kena tunjukkan latihan tulisan yang menggunakan buku tulis no. 3 (yang ada 3 baris lajur2 warna biru dan merah)..perangai tak ubah sampai skang..
Keempat - Seorang yang pelupa ...kadang2 tak boleh ingat barang letak mana walaupun dalam beberapa minit jer..sampai kawan pun pernah kata "kalo anak sendiri tercicir pun tak tahu kat mana"
Kelima - Suka minum air kotak RIBENA dan CHOKI2
Keenam - semua my mobile number ada nombor 46,
dulu : line celcom - 019-2546973
line digi : 016-4770046
**** tak gune dah num spt di atas****
skrg : line maxis - 012 -2***465
line celcom - 019 - 2***465
**** line celcom tueh smua secara kebetulan,
but digi dan maxis tueh mmg carik smpai dapat







Quote:
jeff : saya sihat abg jeff, yep sya kena tagged
zilzal : sebab tueh sya suka tgkp gmbr budak2...
marcia : 46 is really really special to me..but salah satu reason becoz Valentino Rossi(Mr. Doctor) pakai number ini ..hihi
kak kham : comel cam makcik dia "ahaks perasannye"
pinie_lee: akak batch 94-99..bukan part time..aktiviti suka2 jer..cume impian nk jadik tueh adalah doakan ekkk
tembeg : kalo 4 tueh aku tahu...tak pasti numer 6, but for ur info kat sabah org berebut2 nk tender nombor 48 for their vehicle..coz sampai mati pun blh kaya..tapi apa2 pun ..i have my own reason, tis number btul2 spesel buat sya..
bimbo : alamakk..baru dah kasik kat sepupu sya..
edoras :
mun : secomel makciknya juga kueng2x(perah santan lagi)
azryshah : hehe sya tahu awak tak makan orang punye, awak makan nasi, mee, kfc etc
za : ayda suka sgt show dia punye lesung pipit kat sya..
cgmulia : sya sihat2 shj cuma mmg kebelakangan nie memang agak sibuk...wah pe2 pun encik mulyadi ialah my fav photographer


Monday, 26-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Edisi BTN bil 01/07 - Kursus Biro Tata Negara

 
 
 
View all 23 photos...
Quote:
Kursus : Biro TataNegara
Tarikh : 22-26 Mac 2007
Tempat : Kem Bumi Jati, Shah Alam
Kumpulan : 5
Peserta : Induksi Umum Bil 01/07, JAKIM, dan AG




// Ahli Group 5 dengan Fasi, Encik Khaleq p/s : yg takde dlm gambar Miss Manglesh
// rasa cam back to school dalam masa 5 hari tueh pkai baju putih dan kain itam ...hehehehe


Wednesday, 7-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Edisi Indarksea 07 : Kursus Induksi Umum Bil 1/07

 
 
 
View all 111 photos...
Quote:
Tempat : INTAN, Jalan ELMU, Petaling Jaya
Tarikh : 7 Mac 2007 - 22 Mac 2007
Bil Peserta : 64 org


/// Maaf di atas kelewatan meng"update".. kenangan terindah kita kenang bersama ..ecehhh jiwang plakk
p/s : update di Kem Bumi Jati...tunggu bila saya ada free lagi ..k sabar tueh yahhh




Tuesday, 27-Feb-2007 00:25 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan Di Kampung Sungai Ruil, Cameron Highlands

 
 
 
View all 5 photos...
Quote:
Venue : Kampung Orang Asli Sungai Ruil, Cameron Highlands
Date : 30 December 2006
Photographer : cneo

Ini ialah koleksi saya yang lama yang blum lagi di"upload"..Ini antara salah satu tempat saya pergi semasa percutian di Cameron Highlands..Ia merupakan kawasan tempat tinggal penduduk Orang Asli dan majoriti di sini adalah suku kaum Semai..Terdapat dua chalet yang dindingnya diperbuat daripada buluh, ada heater, astro , kain sejadah and for Muslim ada juga surau disediakan disini, memang sejuk sangat kawasan ini..Ini merupakan kali kedua cneo pergi ke kawasan ini ..enjoice !!


ayda dengan belonnye di hadapan salah rumah orang di sana


macam best jer duduk di sini...


I've been tagged by Sis IVA ...In the next entry, i will share with you all 6 weird things about me..(terpaksa perah otak giler2 benda pelik apa yg sya wat eheh)...Tunggu yee walaupun lambat kerana bulan nie memang busy


Monday, 15-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
rajin seperti semut

 
 
 
View all 4 photos...
Quote:

model : semut
venue : belakang umah cneo, berdekatan pokok durian di gombak
photographer : cneo





Quote:
sebenarnya, amat susah juga nak mengambil gambar encik2 semut ini, dan disebabkan minolta saya hanya limited zoom, jadi tak dapat nak amik macro shot semut seekor..ini hanya 4 keping gambar yng cneo berpuas hati dengan hasilnya daripada berpuluh shot yang diambil hehe..


p/s : teringat pada kawan baik saya..dia memang anti semut.eheh...


Quote:

Bimbo Baggins : teringin jugak nak jadik org kerdil
Marcia :
Edoras : yeah betul...sebab tueh sya dalam proses nk merajinkan diri..more projects to handle
cibilzsonic : thanks u ...nice nick name...tq for the visit
ciksue : mekacihhhh
Hafiz&Amy : thanks u so much...and thanks for dropping by my fp
tembeg : semut itam nieh...kalo kerengga aku takut nk shot..silap ari bulan kena air "kencing" dia abiss ...huhu
ND: apa yang menyakitkan hati tueh....nie mesti anti semut
Mun :apa tueh DoF, sory saya nie tak berapa reti sgt dgn bahasa saintifik fotografi ..tq for ur compliments
rossya:hai kak rossya ..mekacih..ini pun sya edit dan besarkan image dia...
iva :tq...akak..sya budak baru belajar

monsoon : tahnks u bro
phalinn : mekacihhhhh dr phalinn
strozze : boleh aja...sama2 kita belajar
otopan : yeah..tapi perlu kesabaran tinggi..ini pun sya banyak kali shoot..membongkok2 etc
zilzal: sya suka explore benda baru kamera sya biasa2 shj
ahkon : cantik coz sya edit skali
sutra : haruslah semut jantan...hihi

Quote:
terima kasih kepada pengunjung2 fp yang beri komen, tak sangka ada juga new comers("muka2 baru visit my fp, but dah lama berkecimpung dlm FP")..macam biasa ada musim cneo akan busy, last week ,ada kursus induksi khusus...cneo sedaya upaya akan melawat balik fp anda semua..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net