~~ Beautiful in Cneo's Eyes ~~

By: cneo osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Jan-2007 01:15 Email | Share | | Bookmark
yang selalu ku inginkan

 
Quote:
model : bunga raya putih
photographer : cneo
venue : durian tunggal, melaka




Selamat Tahun Baru untuk semua... ..semoga tahun 2007 ini membawa keberkatan kepada semua..

sesuatu untuk dikongsi :
Quote:


Contest : Malaysia@50 National Photography Contest 2006
Subjects:
• Our Home • At Work • At Play • Our Beliefs • Our Culture • Our Heritage • Our Cities / Towns / Kampungs
Closing date: 28 February 2007 before 12 noon

GET THE ENTRY FORM AND FUTHER DETAILS @ http://www.thestar.com.my/malaysia50/

Quote:

aldisued : terima kacihhh
omaq : selamat tahun baru jugee....
udeyismail : tq for ur advice, tunjuk ajarku sifu
nn : thanks u , p/s : yep im coming..cneo tak ingat bila cneo's anniversary


Friday, 22-Dec-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
16122006- kopi kluang dan kraftangan ayer itam

selamat tinggal
ikwas
 
View all 25 photos...
Quote:
venue : stesen kereta api kluang & ayer itam

semasa pulang ke melaka, kg mak dari kluang, sempat singgah ke dua tempat ini bersama hisham dan amran.

a) stesen kereta api kluang:
yang menarik tentang stesen kereta api tueh ialah kopi dan roti bakar.bagi saya rasa kopi tersebut ok sahaja, sebab saya tak biasa minum kopi yg kuat sangat..teringat dulu saya pernah merasa kopi yang diberi oleh Frau Siti Waltraud(dia orang German yang menetap di Malaysia), rasa nak minta gula jer, tapi disebabkan nak jaga hati, terpaksa minum air tueh..balik hostel terus pening..hehe "camne nak kawin dgn mat salleh nie, minum kopi tak pass"

a) ayer itam:
berdekatan dengan exit tol ayer itam, business centre ini memang terkenal dengan barang-barang kraftangan yang menarik serta kepada bakal2 pengantin, boleh menempah bunga telur, serta barang2 perkahwinan yang lain..memang tak rugi datang sini,tentang harga cneo tak pasti sangat, sebab cneo kurang arif dalam membezakan harga2.



Thursday, 21-Dec-2006 09:16 Email | Share | | Bookmark
Edisi PSM F41 : Kursus @ IKWAS by JPA and IKWAS

111206: bilik kami
111206:semua ada cam hotel
111206:kat beranda
View all 139 photos...
Quote:
Nama Kursus : Kursus Penerapan Nilai Positif
Anjuran : JPA (Jabatan Perkhidmatan Awam) & IKWAS (INTAN Wilayah Selatan)
Tempat : Kluang, Johor
Tarikh : 11 Dec - 15 Dec 2006
Peserta : Semua PSM F41 yang baru lapor diri pada 7 November 2006





exe group :
motto : try and error , always runnable
etika : kreatif,inovatif, yakin, karisma,sempurna
members : affendi(leader), abg aziz(penghulu), rashmiz, risi, shahril,hafiz,kak nisyak, kak nurul, liayana, kak liza, azila,cneo
tajuk lagu : EXE di puncak jaya

tepat,cepat, sempurna
rancang,jana, laksana
cabaran sedia dikota,
ayuh exe pasti berjaya

kalau kita rajin usaha
berani mencuba
berani mencuba
exe di puncak jaya
(p/s lirik dicipta liayana, rentak lagu nie macm lagu si katak lompat

Quote:
kepada exe, sesiapa hendak original size photos ini blelar emailkan permintaan anda kepada saya di
senyeorita@jpj.gov.my atau senyeo_soul82@yahoo.co.uk
selamat bertugas..


Thursday, 16-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
inilar dia jejakanye ...p/s :my minolta masih lagi berehat...

mr x yg charming wait for his miss right:)
to Quled Kenitra ---> inilar dia jejaka nye bagi gadis previous entry tueh ehhe

Quote:
model : MR. X
date : 26 February 2000
** from my old collection
p/s : my 2nd day in JPJ, IT Division , Pusat Bandar Damansara


Quote:
Quled kenitra : ehhe sya jarang jgk wwe..skang nie asyik byk cakap jer...drama semata2..ehhe psl kereta tueh ..bisa diatur..tapi takleh kasik diskaun ehhe..
korok : owhh ensem jugak ye encik korok bila marah
zasryna : yep..kadang2 bila ada mood..heheh ..wahhh baguslar tahu psl kete..sya nie hapa benda pun taktau..
hafiz : nnt leh hafiz blanja sya
kak siti :
azura : ermm kita tak pro sgt ..sebab kalo lukis , takut jadik muka lain..mcm laki nie sepatutnye nk muka dia cam ryan phileppe..tapi jadik lain pulak muka dia
linda : mr.x adalah my future soulmate, fiancee and hubby..once in a life time...haha mengarutzz jer.. but sape tahu kuasa Tuhan , sya dapat jumpa org cam dia nie ehehe....
fadh : encik minolta saya sihat, cume dia punye partner dah sakit...kena bli sd card bary huhu
ais putih :
stROzze : dia nie campuran malay plus mat salleh..heheh..sbb tueh takde rupe malay sgt
lyana47: hehe bakat tueh terpendam dlm hati shj...nak dikomersialkan tueh mgkin tak..masih byk lagi kena pelajari...ehhe anyway thanks ehhh
farah : kabare baikk.... ..oopss farah ingat nie sya nye ex soulmate eh..kekek..
suecute : eheh...mat salleh nie datang dari MALAYSIA..proud to be MALAYSIAN



Monday, 30-Oct-2006 08:27 Email | Share | | Bookmark
encik minolta berehat

 

Quote:
hie selamat kembali bekerja dan belajar.cneo masih lagi bercuti..hampir sebulan lebih..minggu depan baru pergi lapor diri..nampaknye encik minolta akan direhatkan, dia punye partner didiagnosis virus yang tiada penawarnye..tetapi nasib baik orang tue berjaya dapatkan balik gambar2 yang cneo tangkap..cume hanye boleh view as thumbnail..tidak bleh di"preview", malah upload..walau bagaimanapun cneo cuba nak upload gmbr itu di fp nie, buat sementara waktu gmbr2 telah disimpan dlm cd oleh adik sya..okes potrait nie sya abiskan selama seminggu..maklumlar bukannye pro malah amatur..hobi melukis nie akan datang once in a blue moon ..sebab..dari start melukis selepas form 5, hanye berjaya lukis 5, 6 potraits sahaja..hehe kiranye setahun sekali jer..niat di hati nak lukis gambar seorg jejaka, tapi tak menjadi..walaupun sebelum nie suka lukis gmbar guy..bila melukis nie kena ada passion barular puas hati..kena tunggu mood itu ada baru boleh lukis...oklar...itu sahaja..sekarang tgh usha "partner baru" untuk encik minolta saya ...aduiii duit lagi....

To SEMESTA99
Quote:
harap maaf gambar WEDDING Emilia di PJ pada 4 Nov, tidak diambil sebab masalah sd card...yang pastinye sangat sedih tak dpt shoot...


Quote:
azura : zura, mood lukis nie datang sekali skala,kadang2 tak menjadik langsung
strozze : oopsss. tak pro lagi..
kenitra : gmbr jejakanye memang ada, tapi segan nak publish kat sni ahhahah
zasryna : saya nak tunggu neo the matriks belikan utk sya ..could u please buy for me, keanu reeves haha
rossya : akak, sya nie tak brp pandai sangat..mood melukis nie datang once in a blue moon huhu..thanks for the compliment
korok :i don't know you can hear my voice
i don't know you can hear my soul
however ...
of course i don't wait for you
coz i'm waiting for someone else
edoras : itulahh sya...(dlm mimpi jerk) ehhe sya panggil dia miss x, tatau ikut rupa sape
otopan otosan : oklar camtueh ...sya bawak family sya...takpun "kekasih" sya ngeh2x
kak ct : akak, thanks u so much for your info... ..


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net