~~ Beautiful in Cneo's Eyes ~~

By: cneo osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 17-Oct-2006 10:08 Email | Share | | Bookmark
sedihhnyeeee....

Quote:
dear all.. thanks for your neverending comments and visit..
cume i'm so sad coz my sd card ada problem..tenghari tadi , semasa saya tgh syok shoot gmbar bunga at my home, masa snap ke 5 ..tiba2 jer all the images hilang...so skang nie card tueh akan diservis dan saya harap orang tueh dapatkan balik gmbr2 yg sya shoot..


by the way ,
SALAM AIDILFITRI UTK SEMUA
semoga anda hidup anda diberkati



Saturday, 14-Oct-2006 07:50 Email | Share | | Bookmark
EDISI AKNMTECH : I'm Leaving AKNMTECH ( 4 OCT 2006)

wif my chinese colleague at KFC
celebrating esther's birthday
wif hidayah yg cute :)
View all 23 photos...
Quote:
gmbr nie collection masa hari terakhir saya di AKN Messaging Technologies.Thanks to everyone especially to my beloved team , Kak Aftah (AM) . Esther and Yana...serta my sifoo dalam report Kak Asma, yang banyak beri tunjuk ajar, sokongan..For your information, kerjaya di sini merupakan kerjaya saya yang pertama..Namun sudah tertulis rezeki saya di AKN hanya dari 17 April 2006 hingga 4 Oktober 2006.Maaf jika ada salah dan silap.Dan Jika ada rezeki lagi kita Jumpa Lagi...


www.akn.com.my
Quote:
dear my akn colleagues,
jika ada yang ingin dapatkan original size of this images,
please don't hesitate to give ur email to me :
senyeo_soul82@yahoo.co.uk
dan sape2 yang dah pernah beri email before sya kuar, tolong beri lagi
eden nie memang careless skit


Monday, 2-Oct-2006 02:11 Email | Share | | Bookmark
introducing my charming star..jeng jeng jeng

ini ryan..dia gembira sgt sebab
dia dh ada adik, namanye isaac
Quote:
hi there, saje nk kongsi kegembiraan sempena kelahiran my son...oppsss..tersasul plak..actually my cousin's nye 2nd baby...namanye ELWAN ISAAC AMKRAL ...dia lahir di Hospital Pantai , pada 26 September 2006 pada jam 3 pagi dan beratnye 2.98 kg ...Soryy gambar tak cantik sgt coz amik dari my father's hp camera...


Memang pelik kan nama dia..let me explain nama di sebalik ELWAN ISAAC AMKRAL

Elwan - ambil dari nama family, his father's name is ELWAN FONSO (fyi , abg nie ialah super super senior SEMESTA yang merangkap abg sepupu sya eheh)
Isaac - dlm bhs mat salleh - > LAUGHTER
Amkral - am tueh penyedap kata shj, while KRAL itu maksudnye LELAKI dlm bhs semai (salah satu suku kaum org asli yg terdapat di malaysia

Abg Isaac iaitu Ryan , his full name is ELWAN RYAN AMBOR , skang dia brumur Satu tahun 3 bulan , lahir pada 4th of July 2005 ..di Hospital Selayang , berat masa dilahirkan ialah 2.75 kg (ooppss sama berat semasa makcik cneo ( inak ita) dilahirkan ) pun ada maksud di sebaliknye :

Ryan - dlm bhs greek -> A LITTLE KING
Ambor - BOR maksudnye BAIK dlm bhs semai

Congratulation to Abg Fonso dan Kak Tan Siew Ping and Ryan yg dah jadik ABG eheh


heheheeh..isaac malularr.....masa nie umurnye baru 5 hari..masih merah lagii


Saturday, 23-Sep-2006 05:03 Email | Share | | Bookmark
sepetang bersama caca ->20 September 2006

caca and oliver
so cute
caca ada kawan
View all 12 photos...
Quote:
Model : Caca and Oliver
Theme : A girl and a cat
Location : of courselah my sweet home at gombak



p/s : caca pernah berkata kepada my sis :

Caca ada kawan....Nama dia OLIVER
so lihatlar aksi2 candid mereka..


Aku berlari


berlari, terus berlari mencari cinta .....

To All Muslim Viewers,
Selamat menjalankan ibadah puasa


Saturday, 9-Sep-2006 04:57 Email | Share | | Bookmark
Edisi AKNMTECH : Happy Birthday, September Babies :)

kek besday
lagi satuu
meraikan, ida, esther, kak aftah n faizul
View all 14 photos...
-->Edisi Khas Utk AKNMTECH (RND)<--

Did you Know??
AKN MessagingTechnologies Berhad is "Winner of the Frost & Sullivan – Mobile
Content Developer of the Year 2005 & 2006"



hepi besday to you, Ida, Esther, Kak Aftah, Faizul

Quote:

Updates from COAC (Center for Orang Asli Concerns ) :

Farewel To Dr. J. Malcolm Bolton (COAC)
http://www.coac.org.my/codenavia/portals/coacv1/code/main/main_art.php?parentID=0&artID=11557559066528
May rest in peace Dr. Bolton..Your contribution to our race are much appreaciated

There are only 3 PHD holders of Orang Asli in Malaysia)
http://www.coac.org.my/codenavia/portals/coacv1/code/main/main_art.php?parentID=0&artID=11555414088024
who will be the next apprentice, .....is it me ..such a long long journey




p/s : asyik sgt tgkp gmbr, gmbr sendiri tak diambil hehehehe


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net