~~ Beautiful in Cneo's Eyes ~~

By: cneo osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 29-Aug-2008 10:05 Email | Share | Bookmark
Kerja Sambil Makan Angin: Kuching,Sarawak

shot wajib
pakcik yang sporting
ikan terubuk masin nyummmyy...
mari mendayung sampan
 
 
saje mencandid gmbr urusetia hihihi
kuching
 
usha orang dating
Quote:
Venue : Kuching, Sarawak
Date : 25 hb till 29 hb aug 2008
Sebabnye : taklimat kad debit
hie.baru jer pulang dari oustation di sabah dan sarawak.. sabah just spent for 2 days only..so tak sempat nk capture pe2x.. nie kali kedua visit saya ke borneo..itupun sebelum pi , ada sad news yang terjadi kat family kami..well, dalam banyak2x gmbr saya suka ngan gmbr pakcik jual ikan terubuk nieh .. ok semua enjoy...



// suka tengok pakcik sebab comel plak dia posing macam tueh ..guys boleh beli terubuk masin kat gerai pakcik nieh..last year pun beli kat kedai nieh..dapat lah discount skit sebab kita cakap kita dari sebuah agensi heheh

p/s : waktu sekarang nieh i dont feel like to publish more of my photos... ..so enjoice !!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net