~~ Beautiful in Cneo's Eyes ~~


My name: cneo osman
My Fotopage: http://cneo.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Minolta
Other: X31
Minolta
Friends:
FZ AZ
Latest entry:Doha.Qatar
View this Fotopage entry
Mr Ein twenty twenty
Latest entry:BERPINDAH
PERHATIAN Sukacita dimaklumkan saya telah berpindah ke http://mr-ein.blogspot.com/. namun begitu segala kandungan didalam fotopages ini akan kekal sebagai kenangan masa-masa lalu 8-) Apapun terima kasih kerana melawat..jika masih berminat sila melawat alamat diatas. sekian, terima kasih mr.ein (29-4-2010) View this Fotopage entry
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
akmal suyat
Latest entry:Sentuhan Kasih Programme 2008
View this Fotopage entry
tanty ruslan
Latest entry:shoes
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Malique Firdauz and Iva Ilyana
Latest entry:Qistyna Alisya's 2nd Birthday Bash!!
Qistyna Alisya's bday was on the 30th march. But because it was Tuesday...& so we decided to do it on Saturday the 3rd April.....we had such a blast!!! thank you all for coming! * ] View this Fotopage entry
zurina abd samad
Latest entry:New Book...!!!!
hi guyz...! lama gilerr kan....ahakss.. neway.... just wanna share with u guyz...that im open a new book for 2010... which is...it getting better n better... setelah peristiwa2 yang x dapat dilupakan dalam tahun 2009 pak cik kesayangan ryn pulang ke rahmatullah pada 16 July 2009 disusuli dengan ayah kesayangan pula pada 23 july 2009. dalam sekelip mata.... amik masa juga untuk memberi ketenangan dalam diri ini...moga Allah sentiasa berikan kekuatan dalam diri ini bg menempuhi segala dugaan.... View this Fotopage entry
zamsil n kamal
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
Helmie Zasali
Latest entry:...
... View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
idzwan junaidi
Latest entry:New Updates @ our new Blog
Salam... kami bercadang untuk meneruskan update gamba menggunakan BLOG yang sekian lama kami ada tapi masih belum lagi diwar war kan kepada semua...buat masa ini update terbaru akan perlahan lahan dipindah kan ker : http://giphotoshoot.blogspot.com View this Fotopage entry
G.i PhotoShoot
Bimbo Baggins
Latest entry:Ramadhan galore
Almost nak raya dah, baru kecoh nak upload gambar bulan posa. +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=101925&id=754153601&l=79e9d5a7d6(Awal Ramadhan) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=104922&id=754153601&l=4f0ff4a58f(BBI 3 + Unihostel revisited) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=106373&id=754153601&l=d629b84e2f(Kisah Cinta 3 Madrassah) View this Fotopage entry
OYEAH. Ni sgt sedap.
merc izwa
Latest entry:fotopages tidak akan di update lg....
New Update di www.flickr.com/photos/nurizwa View this Fotopage entry
wedding....
LydzaR RuSmAN
Latest entry:Gambar kt Chini - Hadif 1st time balik kampung
ni gambar2 masa kt kampung hari tu View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
LaVeNdeR RoManCe
Latest entry:~MiQaiL DaRwisY 1st Bike~
Miqail..ni hadiah dari nenek tau..jeng jeng jeng...anyway..thanks nenek sbb belikan qail basikal..budak kenit tu jgn cakap lar..happy nyer..masa beli basikal ni..miqail tak berapa sihat..demam..tapi bila dah basikal terus lupa diri tu demam..nak main terus..ciwi mcm mama dia huhu..basikal yg kaler biru ni bentuk mcm motor..alar tomei2... jom kite saksikan aksi2 miqail darwisy naik basikal dalam kedaan tak berapa sihat..oooppss ada gbr dia nak jatuh..suspen2..tapi mama sempat lar snap masa kejadian tu nak... View this Fotopage entry
oooo..oooo...BANGGG..
abang zul
Latest entry:Lok Kawi Wildlife Park, Kota Kinabalu..
On our recent trip to KK last few weeks..we went to Lok Kawi Wildlife Park.. Darwisy was so excited to see the elephant, (he event feed the elephant) see photos below..a lot lot sof monkey, tiger, orangutan, chiver, birds and many more... but i just manage to capture some of the photos as he was so eager and i'm busy chasing him rather than enjoying the view..pheuhhhhhh... Labuan Financial Park view from the sea.. On the roof top of the ferry... Sebelum masuk kita amik gambar dulu comel... Te... View this Fotopage entry
bestnya.....
Sue Yusof
Latest entry:Majlis Pertunangan Azim - Aida
Tarikh Pertunangan : 17 Mei 2009 Anak saudara aku dah bertunang juga akhirnya. Pada usia 22 tahun, insyaAllah Azim akan menjadi seorang suami pada akhir tahun ini. Satu usia yang muda bagi aku, tetapi Azim sudahpun dewasa dalam keluarganya apabila dia telah pun berjaya dalam kerjayanya sebagai dealer Celcom bagi daerah Muar. Alhamdulillah semua majlis berjalan lancar. Agak lambat untuk aku upload gambar2 ini disini, aku lebih banyak menghabiskan masa mengupload difacebook pula. Huhu. Bakal ... View this Fotopage entry
Eddie PhotoVideo Professional PhotoVideographer
Latest entry:Pameran Pengantin PWTC this weekend
Come visit us Eddie PhotoVideo and Akademi PhotoVideo at Pameran Pengantin PWTC this Friday 13th Nov till Sunday 15th Nov 2009. Free honeymoon package for local and international as well as free gift only from us. Details pls visit our booth no 18 at PWTC. Pls add me at Face Book for regular update just type Eddie PhotoVideo or click this link http://www.facebook.com/pages/Eddie-PhotoVideo/171380766377?ref=ts Click Here => http://www.eddie-photovideo.com( More pictures and details) Looking For Pho... View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
Catherine jimai
Latest entry:BALI_ Mac 09
Visit on my blog travel at http://www.cjgotravel.com :-D View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
Syahar aka Cahatomic
Latest entry:OARS: Gua Batu Maloi
Date : 19-21 Dec Venue : Gua Batu Maloi, Tampin, N9 gambar adalah courtesy almarhum kamera sendiri, kamera eza, kamera nisa dan jafarul warner juga. View this Fotopage entry
balikness
Abah Ummi
Latest entry:2009.Ghazi.Benjoi's
Welcoming 2009 Foahh..how 2008 just fly by? Nothing much exciting in year 2008..Apart from the beautiful memory of Ghazi's doing. I was hoping 2009 will b the year..ohhh..ehehe..hopefully Insya Allah~A lot of great thing will happen..I will have the positive attitude towards everything and things will getting muchier better-est..huhu Dengan Izin Allah.. Ghazi He is already in his 1 year and 8 months of his beautiful life..yup..still no sign of adik..sedang sgt manja..Getting cleverest each day, his ... View this Fotopage entry
ghazi n moi
Nana Mansor
Latest entry:National Zoo with nieces
Not real ones, but stuffed toys at the souvenirs shop :-D View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
AzRy SyaH
Latest entry:Edisi : Selamat Tinggal Fotopages
Aku dah tak pakai fotopages dah sekarang. Aku dah ader blog sendiri, so kepada peminat2 aku (wah, terlebih sudah...) boley ler melayari ke laman blog aku. http://lanunlaut.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Senja Nan Merah
Hafiz Elmy
Latest entry:Day 4 @ Dubai
Transit for about 15 hours at Dubai International Airport. Went out to Emirates Mall, Burj Al Arab and Al Ghurair Mall. So tired to travel around with that kind of weather though... After Maghrib ( we spent about 6 hours in Dubai) and dinner, went back to Airport. Struggling to get a taxi from Al Ghurair..finally Alhamdulillah managed to get one. so lucky, the taxi driver said they were demonstrating against the government to have their monthly pay rather than the current system which is based on commissio... View this Fotopage entry
Hafiz AC Jamil
Latest entry:I'm moving ...
Thank you all for the support. It's has been a great years serving and published photo here. For my latest update, please click on the picture http://www.flickr.com/groups/hafiz/pool/() View this Fotopage entry
credit to http://sukiprattle.blogspot.com
ifah moidin
Latest entry:cuti2 melayzieeeee
View this Fotopage entry
nur is
Latest entry:melepak @ marriot putrajaya
as usual, bile ayah ada training, mika n ibu will tag along. hihihi...and this time mika n ibu lepak kat marriot putrajaya pulak.yang tak bestnye..mika tak dapat swim kat swimming pool die, sbb ayah tak sempat bawak mika.asyik singgah driving range jer..huuhuhu. sejak mika dah pergi swimming pool aritu..pantang tgk swimming pool..mata asyik bersinar sinar je..hihihi.. nway, last day tu, sempat jumpa auntie zana and have lunch skali, kat alamanda. tq auntie zana sbb pick up mika n ibu kat hotel. next time..k... View this Fotopage entry
notty boy!
xx YY
Latest entry:Buaya di darat Kuda di laut
Begitulah kehendakNYA. View this Fotopage entry
wannordiyana wanyunus
Latest entry:because im worth it..;)...
for me...for being a mother for my husband's daughter... 8-) View this Fotopage entry
azya aziz
Latest entry:Last day at SATO
View this Fotopage entry
yantie zulkifli
Latest entry:one down~~
sape sangka dia akan tunang dulu....the loudest of all...Ina :-D Selamat Bertunang Shazlina Shaharudin & Rizal!!! We were there...sadly tak cukup korum...adik besar takde... (entry ini awal dari zurai sebab dia nak edit dulu la mende la hahahaha) View this Fotopage entry
nanie dwazni
Latest entry:My lovely son...Adam Harith
View this Fotopage entry
Mr omaQ
Latest entry:Pelawat omaQ.org 4000 Dalam Sehari Semalam !!!
Menurut Cpanel omaQ.org semalam... bila omaQ check statistik pelawat yang join omaQ.org semalam menjangkau hampir kepada 4000 orang dalam sehari.. sebelum ini just 800- 1000 orang sahaja.. Alhamdulilah.. nampaknya sambutan orang ramai yang ingin menjadi pelawat setia omaQ.org pelan meningkat.. Thanks kekawan... jasamu dikenang.. insyaAllah omaQ akan menambah baik lagi data info and maklumat serta video dalam omaQ.org... sebarang pendapat..berita atau komen untuk dikongsi bersama bolehla berbuat demikian di ... View this Fotopage entry
Nora Azima
Latest entry:- ISTANBUL -
Taken during my Istanbul trip last week. More piccas coming soon :-D View this Fotopage entry
Rio Lerma
Latest entry:Thought
View this Fotopage entry
Ain Rusli
Latest entry:~ Majlis Persandingan Ain - Din ~
Dear kengkawan sekelian.. ramai sangat yg bertanya ttg gamba sanding..tapi masih ketiadaan masa utk upload sume.. insyaAllah..dalam masa terdekat ni..akan di upload..tunggu ye? :) View this Fotopage entry
dan lagiii.. :)
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
Trey tm
Latest entry:Lights Arbiter
I have not quit the photography world...I'm still active over a another site I've just been bz View this Fotopage entry
Azmil Abdul Rahman
Latest entry::: Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan ::
Tarikh : 9hb Mac 2008 Tempat : Teluk Panglima Garang, Selangor Darul Ehsan Ex-MRSM Balik Pulau yang hadir ke Majlis Perkahwinan Siti Affiza & Muhamad Riduan Dari kanan :: Azmil M :: Ayed G :: Syaznie G :: Anis G :: Shiha D :: Meha F :: Zack F :: Has D :: Nina M :: Q D :: Malik G :: Taufik K :: Ja'a F (Disebalik Malik :P ) View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
Fa Riehan
Latest entry:She's now 1 year old! My little sweet princess!
Sedar tak sedar, dah 1tahun 1bln dah Nur Zahraa! Abah dah lama tak update fp ni. So kali ni abah ada masa sket, abah letak gmbr adik kat sini. Seksok bila adik dah besar, boleh la adik tgk fp ni khas buat adik ngan mama tersayang! :-D Luv u! View this Fotopage entry
hehehe..best tak bah!
bugbites and co
Latest entry:Le Tour De Langkawi 09 - criterium @ KLCC
more pictures http://flickr.com/photos/adzliyana/sets/72157613836730706/( HERE. ) as you peps (may / might not know) im shifting to flickr to almost permanent. but its hard to say goodbye to FP :-D . Life is hectic again as a student, so shooting is consider a third degree things to do besides studies and getting enough sleep! but do visit me at my flickrs site for latest update ( jika adalah) have a great 2009 dearest shutterBUGs. View this Fotopage entry
Syed Mohamed Raid Syed Mohsin
Latest entry:Nael
View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
nadia kamaludin
Latest entry:sunset @ venice
JUST LOVE THIS PIC ^_^ View this Fotopage entry
Aisyah Farhana
Latest entry:Saya Anak Merdeka
Pictures of Aisyah's latest cousin. Baby Rafiq was born at 12.18am on 31st August 2007. View this Fotopage entry
SyaFawi RaDzi
Latest entry:Yey! Saye Suda Kawen!
Tarikh: 18 Ogos 2007 / 5 Syaaban 1428 Lokasi Kejadian: Taman Ria, Padang Serai, Kulim, Kedah. Alhamdulillah..segalanya telah selesai dengan selamat dan lancarnya.. Majlis pernikahan aku dan isteri telah berlangsung pada 4 Ogos 2007 (Sabtu) lalu & kenduri sebelah perempuan keesokan harinya 5 Ogos (Ahad). Majlis perkahwinan sebelah lelaki pula berlangsung 2 minggu selepas itu pada 18 Ogos 2007. Dianggarkan hampir 3000 tetamu yg dtg termasuk tetamu kehormat iaitu Y.A.B Datuk Shakir Hj. Rashid... View this Fotopage entry
baru sampai
Fadhilah Hasbullah IIUM Pharmacy Graduate
Latest entry:workshop
for more photos, visit; http://www.flickr.com/photos/fadhilah View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
shahrul nizam
Latest entry:Mujib & Zazaleena
Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Country Heights Club House Jitra, Kedah SHAHRUL FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL / NORTHERN REGION from the team of r e f l e c t i o n w i z a r d a member of FOTOMEDIA MALAYSIA (3235) +60192621630 archs2dio@yahoo.co.uk FAIZ (associate photographer) FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL... View this Fotopage entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
orkibal love u
Latest entry:ork vs 84cubes
* http://www.youtube.com/watch?v=qp0eZGDuB_A View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
nur idora
Latest entry:canary wharf etc
View this Fotopage entry
nt alias
Latest entry:Memanjangkan akal.
Bagaimana kalo aku dpt menakluki Dun N6, Batu Talam.. hemm.......angguk dua tiga kali. View this Fotopage entry
haslia hasan
Latest entry:Bukit Merah - Citibank Treasure Hunt 2006
Treasure Hunt!!! Horray... :wave: This is my 1st time join benda alah ni... Bak kata orang...sambil mencari sambil berjalan :-D ... Well...roda kereta Wira aerobek kepunyaan Zaki bergerak pada tepat pukul 7.00am dari Kelana Jaya Seafood bersama 3 wanita yang cun-cun di sisinya ;-) Nak tau sapa??? Sapa lagi if not wife dia ( jd Co-pilot), me & Lin... 8-) Pusing-punya pusing ...singah Uptown, masuk bandar Ipoh, masuk pekan Taiping... And last sharp on 12.00 noon, we all sampai di Rumah Reha... View this Fotopage entry
ala ape lagi tu..
Gilos Gal
Latest entry:Angah
View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
sazman BA
Latest entry::: Hari bersejarah...pengaugerahan ijazah
Hari ini merupakan hari yang ditunggu-tunggu dalam hiudp aku. Akhirnya setelah pelabgai cabaran dan rintangan serta kata-kata ejekan yang terpalit...namun at last aku berjaya juga mengharungi dan mencapai sebuah kejayaan memperolehi ijazah sarjana muda sains komputer (kepujiaan) USM. air mata ku gugur....setelah 5 tahun aku menanti hari ini. Ia tiba juga Alhamdulilah. Terima kasih pada mak, abah dan family kerana terus memberi sokongan dan doa pada ku. tak lupa pada sahabat-sahabat yang sudi membantu ... View this Fotopage entry
FarEast PhotoWorld
Latest entry:++ Perhatian ++
sy minta maaf sempena ari raya nie ... fotopages ini dah berpindah ke link (http://canonshooter.fotopages.com/) atas sebab2 tertentu ... dgn ini, fotopages ini akan ditutup secara official dan akan diupdate sumer tentang diri saya pd fotopages baru saya ... segala kesulitan amat dikesali dan akan diperbaiki selepas ini ... maaf lagi sekali View this Fotopage entry
Aishah Mokhtar
Latest entry:Wedding
Okey...i noe it has been quite a loooooonggg time since ma last update...well,u know..study n study..and this update is special for my cousin emy who just got married last last last week...hehehe~ well,i just wanna say,congratz to emi and have a nice life~ ;-) View this Fotopage entry
rahman roslan
Latest entry:g
View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
nuR HaSBi
Latest entry:Hola!!!
Sori da lama x update byk gmba tapi biasala telampau rajin sangat so tengokla dalam masa tedekat ni akan diupdate FP ni insyaallah so tunggu je lah ye :-D 8-) View this Fotopage entry
mY mk
View this Fotopage latest entry
Noor Hazawani Che Halin
Latest entry:My New Evisu
hehe baru beli... View this Fotopage entry
alley tribe
Latest entry:faMiLy dAy NETS feb 05
View this Fotopage entry
2 jejaka macho...
saifull jahaffar
Latest entry::) ni gaMBO MAser MATRIX..KMM 2002/2003 rasernyer..lupak lak tar
:-D ...kembali..aku nak sumbat kan gambo2 maser matrix..kalo korang nak tahu malam nie, tarikh nie,,aku tgh ;-) watt final project tapi cam malas ;-) nak wat keje tue.. so raser cam nak add gambo kat cinie... komen sikit.. 8-) tak luper buat member lame mase kmm.. nie maser makam malam untuk satu batch ngan jamuan untuk bebudak fizikal sahaja.... 0) ;-) hhhhaaa luper lak..nie gambor maser jamuan untuk seketariat IT (belit2 lidah aku sebut) dan juga pi jejalan kat bandaraya melaka...gambar kat bukit sT... View this Fotopage entry
gambar di taman...
kamal kamaruzaman
Latest entry:My Home My Abode
erm... kalo tak silap aku pernah letak pic umah aku kat awal2 fotopage nih ( sila rujuk archives ) now i nak letak latest pic of my home... renovation sikit2 jer.... and also the new aquarium yg dah direstore penggunaan nyer hari ni... heheheh View this Fotopage entry
fishes again
khairul abidin nordin
Latest entry:journey to the stesyen bas kemunting
nie je yang tinggal..tensen aku...digicam nie apesal ntah...habis gambo2 aku tangkap sebelum nie ilang...siap aku posing maut time menimba parit pun ilang....tinggal nie jer gambar yang aku sempat tangkap....aku nak balik USM tu...first time balik ikut kemunting,terus sampai depan pintu gate USM..selama 4 tahun dok USM aku bole taktau..nie dok balik kena turun butterworth...tiket aku kul 11.30 pagi...kalu dak tiket kul 8.30 mlm...takutnya balik mlm2 nie..aku nie dah la anak teruna..jadi apa2 sapa nak tanggu... View this Fotopage entry
perjlnan pi stesyen bas kemunting

View this Fotopage latest entry
suke ciqq cakk
Latest entry:BOIKOT ISRAEL!
View this Fotopage entry
aku akuaku
View this Fotopage latest entry
risya R S
View this Fotopage latest entry
yasmeen mohd arshad
View this Fotopage latest entry
yabeet baik
View this Fotopage latest entry
Hafizah Hashim
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016